Welkom

De mobiele pagina Mediumonline.be is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Mediumonline.be

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Cher

Cher is iemand die wat anders werkt dan je gewoon bent. Je stelt een vraag over iets dat in de toekomst ligt. Wat het zal worden, en plof, daar is het antwoord. Heel goed vind ik. Ik moet nog afwachten of het uitkomt wat er voorspeld is. Warme groeten. Rosa x

Rosa Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Sita

Dank je wel voor je bemoedigende woorden. Een deel van uw voorspelling is al uitgekomen. Ik hou u verder op de hoogte. Ik weet echt niet hoe je het doet maar je voorspelling is 1 dag later uitgekomen. Sita hoe doe jij dit. M

Malak Bezoek pagina Sita

Getuigenis over Sita

je voorspelt beterschap voor mij op werkvlak we hopen het, ook nieuwe vriendschapsbanden, na afsluiting van veel zakens op emotioneel vlak, ik hou je op de hoogte als het uitkomt, het voelt goed aan we zien wel

anoniem Bezoek pagina Sita

Getuigenis over Sita

Sita is goed, vooral op emotioneel vlak beschrijf ze hoe de situatie gaat verder gaan, ik vind me daar helemaal in

VROUWTJE Bezoek pagina Sita

Getuigenis over Lobke

Je hebt me door een heel moeilijke periode gesleurd meisje. altijd met geduld en begrip mij gesteund. bedankt hiervoor je weet wel he, het paniekerig vrouwtje met de nodige problemen.

anoniem Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Veroniek

Lieve Veroniek, je bent een meerwaarde op deze lijn. Je bent een aangename lieve vrouw. Je zag zowel het verleden, het heden als de toekomst. Je reading was volledig juist. Wow jij bent ontzettend goed. Iets wat je voorspelde is al uitgekomen. Een aanrader voor iedereen. Wat dat ander betreft hou ik je op de hoogte en ook dat zal wel komen. Arlette.

Arlette Bezoek pagina Veroniek

Getuigenis over Lobke

lobke is een lieve dame, die een paniekerige persoon zoals ik met de voetjes op de aarde terug probeert te krijgen,

VROUWTJE Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Carola

Carola je bent goed, en je hebt me enorm geholpen. Dank je wel voor je goede inzichten. Geduld is de sleutel van alle deuren. De liefste en de geduldigste vrouw dat ben jij.
U bent altijd beschikbaar, heel veel liefs, Olivia.

Olivia Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Patries

Dag Patries, dank je wel voor je fijngevoelige reading, voor het verwijzen naar mijn eigen weg en spiritualiteit. Ook dank voor het duidelijk benoemen van de dingen. Liefs Abby.

Abby Bezoek pagina Patries

Getuigenis over Jana

Jana, heeft mij goed geholpen om weer kracht te krijgen. Ze wist ook dingen die niemand wist of bij naam noemde. Ik was verbijsterd. Dank Yinthe.

Yinthe Bezoek pagina Jana

Getuigenis over GazaliGazali. De inzichten dat u gaf klopten en kwamen uit. Ben heel blij dat ik u gesproken heb en ik zal u blijven bellen voor uw adviezen en informatie. Na u gesproken te hebben blijft er ook een heel goed geruststellend gevoel hangen rondom mij.
Benthe.

Benthe Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Sid

Sid, fantastisch. Ik stond versteld van jouw inzichten, alles voelde je zo ontzettend goed aan. Werk, relaties, familie, alles zonder 1 woord te zeggen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij.

Tilly Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Gunter

Ik heb bij Gunter een positief gevoel, we moeten afwachten wat er uit komt van zijn voorspellingen maar de situatie waarin ik in zit voelt hij goed aan, ik heb 2 x gebeld, voor verschillende zakens van mijn leven, soms geloof ik niet meer in de liefde ik ben al meerde jaren alleen, we hopen volgens dat hij het zegt toch op de liefde, ondanks enorm veel jaloersheid dat ik rondom mij heb, ik laat het op me afkomen we zien wel, ook over de mensen rondom mij zat hij erop, ik heb liever de realiteit dan valse illusies en beloften daar heb je ook niets aan, bedankt.

anoniem Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Sylvia

ik heb gisteren gebeld maar mijn telefoon is verbroken geweest, je weet wel wat je zei over mijn moeder, en over mijn zoon. er is niemand die dat weet van mijn moeder, ik moet zeggen je bent goed, sorry voor gisteren. ik kon nadien niet meer terugbellen je was terug bezet, bedankt.

anoniem Bezoek pagina Sylvia

Getuigenis over Lobke

Lobke. Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.

Merlijn Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Phaedra

Dank je voor de raad die je me gegeven hebt. Heel raak.

Rob Bezoek pagina Phaedra

Getuigenis over Ellah

Ze voelt veel aan, ze ziet wat er speelt, toekomstgericht weet ik niet, maar het is iemand die je toch een beetje hoop geeft. ook al is het afwachten of het uitkomt, we zien wel.

anoniem Bezoek pagina Ellah

Getuigenis over Mayela

ik vind haar heel goed, heel lief, ze zei zakens waarvan ik dacht hoe kan ze dat weten, je zag een liefdevolle man op een receptie, in de zaal stonden bloemen, we zien wel, bedankt alvast, hopelijk komt het uit wat je zei,

anoniem Bezoek pagina Mayela

Getuigenis over Aurora

ik vind ze niet slecht vooral wat persoonlijke groei te maken heeft, toekomst voorspellingen doet ze niet veel denk ik, maar wel hoe je in je leven staat, je werkpunten , en wat je kunt verwachten als je jezelf kent.

VROUWTJE Bezoek pagina Aurora

Getuigenis over KC

je hebt me aangeraden om een hypnosesessie te doen, ik ga dat doen op de problemen dat ik op mijn levensloop tegen kom het is geen regressie, ik heb er een goed gevoel bij we staan er open voor en kijken of het een positieve reactie heeft op mijn levensloop, ik stond er sta er septies tegenover maar we gaan het ondervinden, want momenteel overleef ik en leef ik niet door wat er is gebeurd in mijn leven, bedankt om me dat aan te reiken,

anoniem Bezoek pagina KC

Getuigenis over Leandra

ik ben blij dat ik jou heb gebeld. je zat er direct boven op.

anoniem Bezoek pagina Leandra

Getuigenis over Louisa

Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.

VROUWTJE Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Louisa

Je brengt me altijd tot rust, vooral als ik in een angst schiet, voor wat er eventueel nog zou kunnen gebeuren. Ik ben iemand die al genoeg heeft meegemaakt en niet meer durft te vertrouwen op nog positieve zakens in mijn leven.

VROUWTJE Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Louisa

Als ik het woordje angst zeg dan weet je wel wie ik ben, ze zat er direct op zonder informatie, wat is ze goed amaai, klaar en duidelijk zoals het is.

VROUWTJE Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over AdminTim

ze voelt veel aan, ze voelt ook aan waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe dat een invloed heeft op het heden, ook het verleden de oorzaak van je reactie, ik vind haar goed wat betreft het invoelen van je situatie.

anoniem Bezoek pagina AdminTim

Getuigenissen op mobiel.Mediumonline.be

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven